ravi-strykbrada-d67
ravi-strykbrada-478
ravi-strykbrada-286
ravi-strykbrada-397
ravi-strykbrada-569
colors
ravi-strykbrada115
ravi-strykbrada-primas67

Ravi väggmonterad strykbräda

Skriv utE-post

Pris 2.700,00 kr
Väggmonterad fällbar strykbräda
Färg :
Modell
Beskrivning

Väggmonterad fällbar strykbräda Ravi

Levereras monterad.     

Skåp Storlek: 1255 x 378 x 76mm (med dörr).     

Board Storlek: 1070 x 310 mm.     

Inkluderar strykbräda Cover.     

Inkluderar inbyggd i Iron Rest.     

Vänster eller höger gångjärn.

Option: Primas eller en av sex färger (blått, grönt, grått, rött, taupe, gul).     

Stabil styrelsen, ingen wobbling.     

Slitstark, högklassig design.     

2 års garanti.

Skickas inom 6 -10 arbetsdagar. Leverans 3 -6 arbetsdagar.

Väggmonterad strykbräda

Varje strykbräda centrum är handgjorda för att beställa på vår fabrik. Denna metod hjälper oss att säkerställa kvaliteten, att varje produkt som lämnar fabriken har uppmärksamhet på detaljer som betalas som är nödvändig. Detta flexibla tillvägagångssätt gör det också möjligt att ange vilken sida du vill ha dörren gångjärn.

Vi använder endast material av hög kvalitet, är hela skåpet tillverkad av hållbart anskaffas, möbler klass poppel Plywood, och för styrka och hållbarhet dörren monteras med en lång piano gångjärn.

Vi använder inga faner - vi erbjuder skåpet antingen omålade, primas eller i ett urval av sex färger. Detta ger dig möjlighet att matcha skåpet din inredning och smak, kan du även få kreativ och måla din egen design på det! (Se galleri för inspiration). Väggfästet strykbräda centrum kommer medföljer en inbyggd uppfällbart varmt järn vila och en brittisk gjorde grå metallic bomull strykbräda täcka.

Väggmonterad strykbräda Ravi

Den stryk skåp åtgärder 1225mm x 378mm och skjuter bara 76 mm från väggen när strykbrädan viks bort och skåpdörren är stängd. Strykbrädan har fått betyget för vikter upp till 15 kg.

Ravi väggmonterade strykbräda levereras färdigmonterad och klar för installation på önskad plats. Installationen är enkel och lätt och Ravi väggmonterade strykbräda kan lämpligen fäst vid både murverk eller timmerhus väggar, skåp och även på baksidan av en dörr.

Den fasta, väggmonterade produktens art säkerställer dess stabilitet och funktionalitet och dess hållbarhet garanteras genom våra högkvalitativa material och höga krav. Ravi väggmonterade strykbräda levereras också med en 2 års garanti.

Väggmonterad strykbräda Ravi

Väggmonterad strykbräda Ravi

Väggmonterad strykbräda Ravi

Väggmonterad strykbräda Ravi